Du är här: Inspiration & Nyheter

Inspiration & Nyheter

2019-08-10, 10:29

Fasadmålning- Fasadbesiktning

Tjena !Att det är ett stort jobb att måla huset vet nog de flesta som gjort detta någon gång. Man vill ju också att det blir så bra som möjligt och att färgen man köpt skall hålla sin kulör länge samt skydda fasaden i många år.

Fasadmålning- Fasadbesiktning

Tjena !

Att det är ett stort jobb att måla huset vet nog de flesta som gjort detta någon gång. Man vill ju också att det blir så bra som möjligt och att färgen man köpt skall hålla sin kulör länge samt skydda fasaden i många år.

Det uppstår en hel del frågor både under arbetets gång samt innan man börjar att måla om sitt hus. Vad  skall man tänka på?, vad börjar man med? , måste man tvätta? vilken typ av färg är det målat med förut på mitt hus? , behöver jag grundmåla? osv osv....    om man tycker det är rörigt och besvärligt så finns det bra hjälp att få:-)

Fasadbesiktning

Ta kontakt med din lokala färghandlare och be om en Fasadbesiktning, det är ett bra sätt för att få all den hjälp du behöver inför din målning.  Alcro har många utbildade Fasadexperter runt omkring i landet, inte bara i Stockholm eller Göteborg och Malmö som en del tror, på T.ex Colorama kedjan som finns på ett flertal orter finns det många av Alcro´s  Fasadexperter som kan hjälpa dig på bästa sätt.

Nedan följer lite mer info om just en fasadbesiktning samt en liten film, allt materialet kommer från Alcro.se

ALLT DET HÄR INGÅR:

- Besiktning och utvärdering av fasadens ytskikt

- Noteringar om brister som kan skada fasaden, till exempel läckande hängrännor eller fuktbindande buskage

- Ytlig kontroll av puts på sockel och fasad

- Analys av den färgtyp som huset är målat med idag

- Rekommendation om lämplig färgkvalitet, kulör och färgåtgång för ommålningen

- Rådgivning om hjälpmedel som underlättar arbetet: verktyg, ställningar, skylift med mera

- Arbetsråd om tvättning, skrapning och eventuella andra förarbeten

- Anvisningar och arbetsråd för målning

- Skriftligt protokoll när besiktningen är klar

Därför behöver du en fasadexpert:

En stor del av alla färgreklamationer beror på handhavandefel. Det kan till exempel handla om bristfälligt förarbete eller att färgtypen inte passar med befintligt underlag. Oavsett fasadens skick är det smart att låta Alcro Fasadexperten göra en besiktning. Extra viktigt blir det om du känner igen något av följande:

- Fukt och rötskador
- För många lager färg
- Fel färg har målats på tidigare
- Mögel
- Blåsbildning
- Flagnande färg

 

2019-08-10, 10:18

Penselvård

Tips om penselvårdNär man målar så använder man ju oftast någon form av pensel.

Tips om penselvård

När man målar så använder man ju oftast någon form av pensel. Dessa penslar varierar i kvalitet och prisklass, och skall man ha ett bra resultat när man målar så rekommenderar jag att du skaffar dig en riktigt bra pensel. En kvalitetspensel är lite dyrare än "måla-och-kasta- penseln" så det är bra att vara rädd om den och vårda den ömt!

Alla nya penslar oavsett pris ,släpper alltid lite penselhår när de är nya. Börja med att skölja penseln i vatten innan ni målar och skvätt ur penseln innan målning så släpper mycket av den lösa borsten då och istället för i din nymålade yta!

När man målar med oljeburen färg så brukar man använda en pensel av naturborst, detta borst är oftast svart till färgen och penseln är tät och fin om det är en pensel av hög kvalitet. Under tiden som man målar så tar man ju lite paus lite då och då, ställ då penseln i en tomkopp med vanligt vatten, använd INTE lacknafta eller penseltvättmedel! När du har pausat färdigt så är det bara att ta upp penseln från vattenkoppen och skvätta ur den lite och sedan fortsätta målningsarbetet. Vattnet "kapslar" in penseln så den inte kommer i kontakt med syre och då hindrar färgen i penseln från att torka. Yrkesmålare förvarar ofta sina oljefärgspenslar i vatten hela tiden och gör bara rent dom vid kulörbyte eller när de stått för länge med färg och börjar bli klumpiga att måla med, vattenbadet bidrar ochså till att penseln håller sig mjuk och fin.

När du sedan har målat färdigt och tänker rengöra din pensel så gör följande. Börja med att tvätta ur penseln ordentligt med lacknafta eller penseltvätt för att få bort all oljefärg som finns i penseln.Det går åt ca. 1 liter lacknafta för att få rent en pensel som är ca 50 mm! Efter lacknaftabadet så tvättar man ut penseln med grönsåpa och vatten, upprepa grönsåpebadet flera gånger för att penseln skall bli riktigt rentvättad. När du är färdig med detta så mår penseln bra av att hänga på t.ex en spik på väggen, för att penseln skall behålla sin form så är det bra att doppa penseln i ren grönsåpa och dra rätt formen på penseln med handen och sedan låta den torka så. Penseln blir då hård av såpan och håller formen. Nästa gång när du skall måla så sköljer du bara penseln med ljummet vatten så blir den mjuk igen och kanonfin att måla med!! Detta tips gäller naturligtvis även för rollers m.m. som man använt i oljeburen färg, var beredd på att det går åt betydligt mer lacknafta för att få rent en roller!! Ett tips är att använda en rollerskrapa för att få bort så mycket färg som möjligt innan man tvättar med lacknafta eller dyl.

Om man målar med vattenburen färg, vilket är mer och mer vanligt idag så är rengörningen lättare än vid oljefärgsmålning. När man målar med vattenburen färg så brukar man använda penslar av syntetborst, dessa är på penslar av högre kvalitet lite "slitsade" i toppen för att de skall ge ett slätare resultat vid målningen.När du tar en fikapaus eller nåt i ditt målande så kan du med fördel lägga penseln i en vanlig plastpåse. Se till att det är rikligt med färg i penseln och förslut sedan påsen väl. Lösningsmedlet i vattenburen färg är ju som man hör på namnet, vatten. När penseln ligger i påsen så avger färgen "vattenånga" som blir instängd i påsen och därmed hindrar färgen och penseln från att torka. När du har målat färdigt och skall rengöra penseln så sköljer du bara ur penseln med vanligt vatten (dock inte rätt ut i avloppet!!) och sedan när all färg är borta ur penseln så rengör du den med grönsåpa och vatten för att hålla borsten i penseln i fin form. Doppa sedan penseln i ren grönsåpa och dra rätt formen och låt den torka. När du skall måla nästa gång så sköljer du den i ljummet vatten och sedan är den klar att måla med igen. Detta rengörnings- och förvarningstips gäller ju givetvis även för rollers som du använt i vattenburen färg.

Jag vet att penseltvättning inte står så högt på prioriteringslistan när ni målar, men jag kan lova er att det är värt den tid det tar, för penseln blir mycket fin att måla med nästa gång och en insliten pensel slår lätt en nyinköpt både i resultat och känsla !!

Det finns säkert en massa tips till om hur man får rent penslar och eftervårdar dem, men dessa sätt är bra tycker jag och de är samtidigt lätta att utföra.

Ha det så gött å lycka till med era penslar!!

Mvh: Henke

2019-05-02, 11:49

Ny trappa med Jotun Demidekk Terrasslasyr

Är din terrass eller utetrappa smutsig blek och trist? Kolla den här filmen..

Tjena !

Är din terrass eller utetrappa eller altan tråkig,smutsig och trist?, Lugn, det finns hjälp!, kolla den här lilla filmen jag gjort om hur du kan få nytt liv i den igen, Jotun Demidekk Terrasslasyr ger din gamla slitna utetrappa eller veranda,terrass osv ett fräscht och fint utseende igen, och det är ganska lättGlad

Mvh; Henke

 

2018-12-31, 14:37

GOTT NYTT ÅR!!

Vill önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!Med vänlig hälsning,; Henke

2018-09-05, 12:00

Vitt är inte bara vitt

Vitt. Kulören som aldrig blir inaktuell. Men vitt är faktiskt inte bara vitt. Det finns en mängd olika vita nyanser som alla ger dig olika kulörupplevelser.

Tjena!

 

Här kommer lite nytt från Jotun, denna gång handlar det om kiulören VITT, som ju inte alltid upplevs som vit men är ändå inom den vita kulörfamiljen, läs mera här för att få lite mer insikt om hur vita kulörer funkar:-) 

Mvh; Henke 

text och bilder nedan från jotun.se

Vitt är inte bara vitt

Vitt är inte bara vitt 

Vitt är inte vitt! LADY 7236 Chiär en kritvit nyans

Vita nyanser

Vitt. Kulören som aldrig blir inaktuell. Men vitt är faktiskt inte bara vitt. Det finns en mängd olika vita nyanser som alla ger dig olika kulörupplevelser. Små nyanser som gör den stora skillnaden. För det är tyvärr inte så att det finns en vit som passar med precis allt. Här får man ta ställning till om man vill ha en vit ton som är varm, kall, gyllene eller mer gråtonad osv.

Möjligheterna är många och därför är det mycket man bör tänka på när man ska välja rätt vit. Vilka kulörer ska den vita fungera ihop med? Golv, köksinredning, andra väggfärger, möbler m.m. Idag väljer t.ex. många färdigmålade fönster och dörrar, och därmed är redan en vit kulör vald. Den vanligaste vita när det gäller fabriksmålade detaljer motsvarar 1453 Bomull som är en varm, eller gulaktig, vit ton. Och så gulaktiga vita toner gör sig inte alls till kritvita väggar eller till kalla gråtoner, eftersom de tenderar att se smutsiga ut.  Väldigt många frågar oss på Jotun om just detta, och därför vill jag gärna dela med mig av några tips kring Jotuns populäraste vita kulörer.

Sveriges mest sålda vita färg

vitt är inte vitt

LADY 1001 Eggvit

LADY 1001 EGGVIT

– En svagt gultonad vit. En av Jotuns mest sålda kulörer! Snygg till de flesta kulörer med en lite gulaktig, varm underton.

Andra gulaktiga vita nyanser

LADY 1624 LÄTTHET

– En svagt gultonad vit, men något vitare och mindre gul än Eggvit. Ett fint alternativ för dem som tycker att Eggvit och Bomull är för gula. Dessutom är Lätthet snygg ihop med en mängd olika kulörer.

LADY 1453 BOMULL

– En gultonad vit som är snäppet gulare än Eggvit. Riktigt fin tillsammans med många kulörer med gula och varma undertoner, t.ex. de klassiska beigea. Detta är den kulör som oftast är på fabriksmålade lister, dörrar och fönster.

LADY 1442 CLARO

– En gultonad, varm vit som är något gulare än Eggvit. Snygg till kulörer som är åt det gulare hållet. Också fin ihop med gyllene bruna och beigea toner.

LADY 8395 VIT KOMFORT

– En svagt gulaktig vit. Mindre gul än Eggvit och med en liten hint av grått. Fin till många kulörer med gula och varma undertoner, t.ex. klassiska beigea och varma gråtoner.

De vitaste vita nyanserna

vitt är inte vitt

LADY 7236 Chi

LADY 7236 CHI

– Jotuns vitaste ton. Den upplevs lite kall, eller kanske helt enkelt kritvit. Fin ihop med en mängd kulörer, bortsett från ljusa, gultonade vita kulörer eftersom de ser smutsiga ut ihop med Chi.

LADY 9918 KLASSISK VIT

– En neutral vit ton utan hint av kulör, endast vitt och svart. Snygg till kalla, neutrala gråtoner och till gråbeigea kulörer.

Vita nyanser med en hint av grått

vitt är inte vitt

LADY 1622 Reflektion

LADY 1622 REFLEKTION

– En varm, svagt gråtonad vit med en hint av rött. Snygg till kulörer med lite röda och varma undertoner, t.ex. varma gråtoner och dämpade beigea kulörer.

vitt är inte vitt

LADY 0486 Silke

LADY 0486 SILKE

– En gultonad vit med en hint av grått. Mindre gul och mer dämpad än Eggvit. Fin ihop med gråbeigea toner, och även med andra lite dämpade kulörta toner.

vitt är inte vitt

LADY 1024 Tidlös

LADY 1024 TIDLÖS

– En gråaktig vit ton med en hint av gult som ger den en svag värme. Vacker till svagt gyllene gråtoner.

LADY 8282 VITPEPPAR

– En varm gråaktig vit ton med en aning gult i sig. Fin ihop med grått och med andra dämpade kulörta toner.

LADY 8394 VIT POESI

– En kall, gråaktig vit ton med en liten gnutta grönt. Snygg ihop med flera klara blå, turkosa och gröna nyanser.

LADY 0471 LJUS ANTIK

– En varm rödaktig vit. Gör sig fint till rödaktiga beigea toner, som t.ex. varma bruntoner.

Vitt är alltså inte bara vitt, utan snarare ett hav av små viktiga nyanser som ofta lägger grunden för vår inredning.

Här kan du läsa mer om vita färger

Ett väl genomtänkt val av kulörer skapar fin harmoni i hemmet. Lycka till med kulörvalet kära LADY-vänner!

Jotun Nina

Jotun Nina – Nina Klæbo Mørkve | Skandinavisk Kulörchef Jotun

Nina har alltid full koll på de senaste trenderna. Hon trollar fram de allra vackraste färgkombinationerna och hennes kulörråd är alltid träffsäkra. Tillsammans med LADY-teamet tar hon gång på gång fram de vackraste kulörerna och färgkartorna.

2018-09-05, 11:41

Måla Plåttak

Tjena!Jag har ett plåttak hemma som har några år på nacken och skulle väl egentligen bytas ut mot ett nytt, men jag har inte tid för det just nu så jag tänkte se över det och måla det med plåttakfärg för att ge det några års livslängd till.

Måla plåttak

Tjena!

Jag har ett plåttak hemma som har några år på nacken och skulle väl egentligen bytas ut mot ett nytt, men jag har inte tid för det just nu så jag tänkte se över det och måla det med plåttakfärg för att ge det några års livslängd till. 

Mitt tak har en hel del skavanker, bucklor, lite hål här och där samt att det saknas skruv på en del ställen osv.

Jag vet att taket är i rätt dåligt skick men vill ändå se vad lite "vård & omtanke " kan göra. Produkterna jag använt är Alcro Roststopp samt Teknos KIRJO Plåttakfärg, och Sikaflex ( svart) för att täta en del hål osv. 

Jag började med att tvätta rent taket med Alcro Grovrent och sköljde sedan noga med högtryckstvätten för att få det så rent som möjligt. Sedan kollade jag över skruvar och hål i taket osch kompletterade med nya skruv där det behövdes samt tätade småhål med Sikaflex, Sika är en bra tätningsmassa som är mycket flexibel samt faktiskt torkar och härdar även om den skulle vara under vatten. 

På de ställen där det var lite rostigt ( typ runt varje plåtskruv) så slipade jag bort ytrost och behandlade sedan med Alcro Roststopp, kollade över taket och målade på Roststopp på de ställen som behövdes. 

När rostskyddsfärg tätningar osv torkat så sköljde jag av taket en gång till med höggtryckstvätten för att få det så rent som möjligt innan målning.

Till slutstrykning av taket har jag valt att använda Teknos KIRJO Plåttakfärg, jag har använt denna produkt förut och är väldigt nöjd med resultatet, den är lätt att måla med, fyller väl och ger en halvblank yta när den torkat, den blir inte helt svart utan är lite mer mörkt antracitgrå till kulören när den torkat. Denna färg är lösningsmedelbaserad och luktar en hel del även fast man är utomhus, så till er som är lite känsliga rekommenderar jag att använda en halvmask med filter för lösningsmedel.

Så nu är taket klart, återstår att se hur det klarar sig framöver, närmast väntar ju höstregn och sedan vinter, men nu har jag iallafall gjort det jag kan för att få taket att hålla några år till:-) 

Ha det så gött!!

Mvh; Henke 

 

2018-08-30, 10:57

Få ett mögelfritt hus i 25 år

Jape lanserar produkten Inviro Protect som garanterar mögelfria ytor upp till 25 år.

Tjena !

Här kommer lite nyheter från JAPE, en produkt som garanterar mögelfria ytor i upp till 25 år. Jag har använt JAPE´s produkter i många år och alltid varit nöjd med resultatet, mest känt är väl JAPE Grönfri mot mossa på taket osv. så jag tycker det var viktigt att dela med mig av denna nyhet från JAPE. 

Mvh; Henke 

Få ett mögelfritt hus i 25 år

Jape lanserar produkten Inviro Protect som garanterar mögelfria ytor upp till 25 år.

 

Återkommande mögelangrepp i exempelvis duschar, på vindar eller i källare är ett vanligt problem för fastighetsägare. Därför har Jape utvecklat Inviro Protect som är långtidsverkande, skyddar utsatta ytor och som garanterar att åtgärden mot mögelangrepp blir effektiv och långvarig.

Den färglösa mögelskyddsfärgen Inviro Protect består av en specialutvecklad polymer som bildar en mikroskopisk plastfilm på ytan. Plastfilmen gör att möglet inte får fäste på ytan och utgör därmed ett effektivt långvarigt skydd mot framtida mögelpåväxt. Om ytan inte utsätts för slitage, exempelvis på en vind, är Inviro Protect långtidsverkande i upp till 25 år. En yta som är mer utsatt för slitage, såsom i en dusch, beräknas skyddet verka i cirka sex månader.

Inviro Protects unika egenskaper i kombination med en enkel applicering medför att du kan känna dig trygg och säker att behandlade ytor förblir mögelfria. 

Inviro Protect

Långtidsverkande och förebyggande mögelskyddsfärg för alla ytor inomhus.

  • Garanterat skydd i upp till 25 år.
  • Används i förebyggande syfte.
  • Brukslösning, lätt att applicera.
  • Ekonomisk, täcker upp till 20 m2/l.
  • Kan kontrolleras med UV-lampa

Användningsområden
Inviro Protect är en långtidsverkande och förebyggande mögelskyddsfärg för vindar, båtar, väggar, bjälklag, krypgrunder, källare och badrum. Kan användas på alla typer av ytor inomhus, målade och obehandlade material, såsom trä, gipsskivor, spånskivor, puts, betong, kakel, kakelfogar, textilier och metaller.

Egenskaper
Inviro Protect förebygger angrepp av mögel och består av en specialanpassad polymer som utgör en mikroskopisk diffusionsöppen film. Skyddar från 6 månader till 25 år beroende på ytans läge och egenskaper. Produkten är lågviskös och innehåller inga lösningsmedel (VOC). Påverkas normalt inte av fukt, men effekten minskas om ytan utsätts för upprepad rengöring, rinnande vatten och slitage.

 

2018-08-30, 09:57

Månadens kulör från Alcro

Chianti är månadens kulör i augusti

Tjena !

Mera nytt från alcro.se, är du nyfiken på vilken som är månadens kulör så kan du kolla här!

Mvh; Henke 

text och bilder nedan från alcro.se

månadens kulör

Bjud in till samtal med ombonad färgsättning

 

Alcro kulör chianti

Chianti är månadens kulör i augusti

Vi går mot sensommaren. Lite kyligare morgnar, friskare vindar och regntätare kläder. Livet inomhus börjar så smått locka, för många av oss. Tankar på inredning, mysbelysning och mörkare kulörer ersätter bad och sand i hela hallen.

– Suget efter dova färger ur den röda färgskalan gör sig påmind, och jag föll för kombinationen Chianti och Böna. Det känns kryddigt, lugnande och värmande på samma gång. Som en lång härlig middag med vänner, med mycket prat och skratt under en sån där kväll när det precis börjat blåsa lite ute, men det ändå är helt lugnt att ha en tunnare jacka och en stickad tröja för att slippa frysa på väg till eller från middagen, säger stylisten Dennis Valencia om sitt stilleben i månadens kulör Chianti. 

Precis som sommarens grillkvällar, nåväl, kanske inte just denna sommar, med vänner och familj, flyttar vi alltså in runt matbordet igen. Och ombonande och dova Chianti och Böna ramar in precis sådana kvällar, enligt Dennis.

– Jag hade ganska mycket tankar kring mat och prat när valet föll på Chianti, och jag tänker att den här kombinationen funkar bra i det rummet där en vill ha just det. Såsom i köket, vid matplatsen eller i vardagsrummet. 

Tävla om färg

Varje månad låter vi våra följare på Instagram vara med och tävla om tre presentkort á 2000 kronor genom att berätta vad man vill måla om i månadens kulör. Nästa chans att vinna färg till ditt inredningsprojekt kommer om en månad. Följ oss idag

2018-08-30, 09:53

Nyheter från Alcro!

Lite nytt från Alcro och Formexmässan

Tjena !

Här kommer lite nytt från Alcro som varit på Formexmässan.

Mvh; Henke 

bilder och text nedan från alcro.se/ trendbloggen

Galna färgmixar, storslagna mönster, konsthistoriska referenser och den sedan tidigare kända trenden, naturen som inspiration, är ledord för trendåret 2018/2019.  Och rosa i alla dess nyanser är helt klart säsongens kulör.

Rosa i alla nyanser, från rostrött till pudrigt, dominerar säsongen. Här i snygg installation hos Tine K. Foto: Lina Östling

Formexmässan har gått av stapeln och det råder ingen tvekan om att kulörer fortsätter att vara viktiga inslag för höstens och vårens trender. Kulörer som solitärer eller i galna kombinationer och mixar. Det verkar som det mesta är tillåtet när det kommer till det sistnämnda. 

Formex siar om kontrastrikedom för 2018/19, ofta med gula och gröna nyanser som harmoniska accenter. Foto: Lina Östling

Den rosa trenden fortsätter även kommande säsong. Rosa nyanser syns i allt ifrån monterväggar, till möbler och inredningsdetaljer, till kuddar, mattor och konst. Allt är rosa i någon form. Gärna i kombination med blått eller lejongult. 

Pudrigt rosa väggar och inredning i många av installationerna. Handens närvaro och gediget hantverk i form av vackra korgar eller lampfötter av glas. Foto: Lina Östling

Rosa och blått i härliga kontraster, siar om lekfullhet och positivism. Foto: Lina Östling

Vi ser även de blåa nyanserna, framförallt de mörkare blå. Kanske längtar vi efter lugn, som mörkare blått förmedlar, i en kaotisk omvärld.  Samtidigt känns det positivt med all denna färgkärlek och härliga kontraster. En lekfullhet, kreativitet och glädje som får spira. 

Lugnt och harmoniskt med mörkblå vägg. Foto: Lina Östling

En annan trend som vi sett ett tag, men som bara verkar växa sig starkare, är kulörer och inredning med referenser till naturen och moder jord. I år är denna botaniska trend även sammankopplad med scenkonsten. Naturen är ett tydligt inslag, men denna gång i något mer storslaget format. Kulörerna går i konjak, ljus terrakotta, i skogsgrönt med inslag av lila och vinrött. Återigen den rosa kulören som tar sig igenom hela sitt spektrum. 

Dramatiska uttryck i Svanefors monter, med mönster och kulörkrockar som både flörtar med renässans, rokoko och lite 70-tal. Foto: Lina Östling

Vacker dukning med koppling till storslagen natur i Olsson Och Jensens monter. Foto: Lina Östling

Vackert mörkblått dekorerat med stora kronärtskockor hos Lovely Linnen. Till höger naturens närvaro i antika ölflaskor hos fantastiska Vintage Cabinet Interior. Foto: Lina Östling

Till och med den skandinaviska stilen har fått färgstarka inslag. Den gråa soffan lyfts fram tack vare kontrasterna mot den grönturkosa väggen och fuchsiafärgade kudden. Foto: Lina Östling

Vill du hitta kulörer kopplade till årets trender. Kika gärna på Old Rose BalettApricot NudeMoules och Mellow Yellow. Ta gärna hjälp av en färgsättare eller besök din närmaste återförsäljare för mer inspiration. 

Ett hem med rosa och blåa toner, läs Fintstämt och färgstarkt

Text: Jill Windahl

 

 

2018-08-17, 13:05

Mera nytt!

Tjena!Under den här rubiken kommer jag att lägga upp saker som rör just badrumsrenovering.

Badrumsrenovering

Tjena!

Under den här rubiken kommer jag att lägga upp saker som rör just badrumsrenovering. Det är mycket att tänka på när man skall renovera sitt badrum, vilket material skall man välja?, kan man montera väggmatta eller kakel&klinker själv? ,eller skall man anlita en firma osv, osv. 

I mitt arbete stöter jag nästan dagligen på kunder som har frågor som rör just badrumsrenovering, så jag tänkte att jag skulle dela med mig om mina tips och tankar om just dett här. 

Jag kommer att hänvisa en hel del till GVK AB Svensk Våtrumskontroll, som har mycket bra information om vad det är för branschregler som finns osv när det handlar om att ha hållbara och vattentäta badrum i våra hem. Kolla mer här: http://www.henkesmalartips.se/sv/index.html

Ha det så gött!

Mvh; Henke 

badrumsrenovering,henkesmålartips.se badrum,duscha,handfat,toaletter


Just nu visas nyhet 1 - 10 av totalt 182.  |  Nästa sida »

Prenumerera på uppdateringar:

Ange din e-postadress nedan om du vill få ett e-post när en uppdatering sker på denna sida.