Du är här: Inspiration & Nyheter

Mera tapetnytt!

Här kommer mera tapetnyheter...

Hej igen !!

Här kommer det lite mer tapetnyheter!

Idag hade jag besök av Peter Jansson från Eco-Boråstapeter på jobbet. Han visade lite kommande kollektioner, bl.a VINTAGE som jag ju smygvisat lite bilder från, kan lova att i verkligheten är den jättefin och innehåller även bårder och det är ju lite kul att det kommer tillbaka:-)  mycket bra tapetkollektion som är väl värd att vänta på, så skriv in den 22:e Februari i era kalendrar för då släpps VINTAGE  på www.henkesmålarshop.se  (och i övrig färgfackhandel )

 

Sedan visade Peter en nyhet från Eco, den kollektionen heter ECO EXCLUSIVE, helt galet sjukt snygga tapeter !!! Nu snackar vi flock och metallic som skimrar i olika färgnyanser beroende på hur ljuset faller på tapeten, sååå jäkla fränt !!! Fantastiska mönster som gör att jag önskar att jag hade massor med rum att tapetsera om :-)

Kommer om några veckor, återkommer med exakt datum för release i min shop, men så länge får ni här lite bilder att dregla över:-)

Både VINTAGE och EXCLUSIVE är naturligtvis sk Easy-up tapeter där limmet skall appliceras på väggen, mycket enklare och roligare tapetsering:-)

Ha det gött så länge!

Mvh; Henke

Bilder nedan från Eco-Boråstapeter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2012-01-10, 20:29
Uppdaterad 2012-01-10, 20:29