Du är här: Inspiration & Nyheter

Ny kategori-TAKBEKLÄDNAD

Tjena !Under den här rubriken kommer jag att lägga upp intressant information som handlar om hur man tar hand om sitt tak på bästa vis.

Takbeläggning

Tjena !

Under den här rubriken kommer jag att lägga upp intressant information som handlar om hur man tar hand om sitt tak på bästa vis. Taket hör ju till en av de viktigare delarna på huset, utan ett väl fungerande tak så får man en massa problem, t.ex med vattenläckage som resulterar i vattenskador på vinden mm. 

Ett tips är att regelbundet kolla över sitt tak, kolla det gärna både vår och höst för att kolla så att det inte hänt något konstigt med taket under vintern, och kolla på hösten så att hängrännor och stuprör är hela samt rena från löv och kvistar och annat skräp som kan göra att vattnet inte kan rinna ordentligt. 

Här kommer även att finnas tips på olika företag runt om i landet som kan hjälpa till när du känner att du behöver se över ditt tak, eller kanske byta takpannor, plåt, papp osv. Kolla mer här: http://www.henkesmalartips.se/sv/-takbelaggning.html

Ha det så gött!!

Mvh; Henke 

takbeklädnad,tak,takläggning,tegelpannor,takplåt,hängrännor,stuprör,takläggare,valsat plåttak


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2018-08-17, 11:46
Uppdaterad 2018-08-17, 11:46